New Zealand

Nord og Sydøen marts-maj 2018

 

Omkring Auckland.

23. maj

Solen skinner og vi vrider flere oplevelser og flere billeder ud af fotogene New Zealand. Det er som om naturen ingen ende vil tage. Vi kører 5 dage i omegnen af Auckland.

Klik på billedet og oplev fotogene New Zealand endnu engang.

 

Stillehavets ro.

12. maj.

Intet er så skønt som at falde i søvn til havets brusen og stå op til solen, der rejser sig i horisonten. Nogle af de bedste overnatningssteder er de pladser, hvor man kan parkere på første række i kystlinien med fri udsigt til solens vandring på himlen.  Vi søger disse pladser så ofte som muligt og vi kniber os i armen hver gang det lykkes, og det gør det tit.

Klik på billedet og læs om pingviner, forunderlige sten og en dejlig afslutning på den sidste del af rejsen i New Zealand.

 

 

 

Endnu en verdens ende…

26. april

Vi er på Sydøen. Solen skinner engang imellem, sixpencen er udskiftet med en hue og shortsene med lange bukser foret med uldne. Det er blevet koldere og hele garderoben er i brug. Men Sydøen er også vild, smuk og fotogen.

På den lange rejse har vi nået endnu en ende. Klik på billedet og læs mere

 

 

 

 

Begyndelsen til endnu en ende

6. april

Meget symbolsk er efteråret på vej til New Zealand ligesom vore rejse lakker mod enden. De yndige grønne øer er så småt ved at gøre klar til den store farvesymfoni med gule, røde og orange farver. Vi glæder os til at opleve dette i de kommende måneder, som kommer til at byde på både varme og kulde, sol, regn og måske også sne på sydøen.

Klik på billedet og læs mere om den første del på nordøen.