Rejseforedrag

– i billeder, lyd og “sager”

Vi viser sager i pausen.

Vi elsker at fortælle om vores rejser og kommer gerne ud og holder foredrag i spejdergrupper, skoler, efterskoler, foreninger, menighedsråd, personaleforeninger, virksomheder og alle andre, der har lyst til at mærke suset eller blive inspireret til selv at tage afsted.

Vores foredrag er mere end de gode fortællinger. Det er også billeder, små film og sager, som vi har haft med hjem rejsen. Vi gør en dyd ud af bringe deltagerne tæt på landevejen, eventyret og drømmen.

Booking sker ved kontakt til Mette og Jørgen Svenstrup på telefon 2128 1815/2048 6840 eller email jorgen@familiensvenstrup.dk

 

Huipil festival i Cuetzalan, Mexico

Rejsen til verdens ende

En levende billedfortælling med kulturelle højdepunkter og vilde, udfordrende naturoplevelser på en 50.000 km lang rejse gennem nogle af verdens mest øde egne i nord- og sydamerika.

I sommeren 2017 kørte vi igen på eventyr i den nu 27 år gamle folkevogn, der 10 år tidligere bragte os jorden rundt sammen med vores 3 døtre. Denne gang er rejsen alene og ikke jorden rundt, men til verdens ende – fra Halifax i Canada til Ushuaia i Patagonien i det sydligste Argentina.

Foredraget er en ærlig beretning om at rejse alene og længe væk fra sine børn og børnebørn, om. at klare sig som rejsende med et fattigt spansk og uventede udfordringer i en gammel bil, der puster i den tynde luft. Men også om glæden ved tosomheden, livet, eventyret og de vildeste naturoplevelser.

Booking: jorgen@familiensvenstrup.dk eller 2128 1815

 

Tibet 2007

Drømmen i livet

 

Shipping i container

Overlanding i praksis.

Hvordan gør man når man vil afsted, have bilen med over land og vand, økonomi, job og planlægning i øvrigt. En temaaften hvor vi viser billeder og fortæller historier fra vores rejser og har tid til at snakke om alt det praktiske også.

Agendaen er mere åben end vores foredrag og indholdet kan tilpasses efter aftale.

Booking: jorgen@familiensvenstrup.dk eller 2128 1815

 

 

Det praktiske

Foredrag har som udgangspunkt af et par timers varighed med tid til pause i midten og spørgsmål til sidst. Der ER meget at fortælle og vi kan holde tilpassede foredrag, hvis der er specielle temaer der ønskes belyst. Det kunne f.eks. være lidt flere spejderoplevelser, da vi også har besøgt spejdere i hele verden.

Vi har alt nødvendigt udstyr med (lærred, projektor, mikrofoner, højttalere og vigtigst af alt: de gode billeder, historier og sjove sager fra rejsen) så det eneste I skal sørge for er et lokale, nogle deltagere og evt. forplejning.

Prisen aftaler vi på baggrund af hvem I er, det forventede antal deltagere og sted.

Booking sker ved kontakt til Mette og Jørgen Svenstrup på telefon 6618 6840/2048 6840 eller email jorgen@familiensvenstrup.dk